een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
met de geur en smaak van groene appel. Zeer elegant in afdronk, met een licht zoetje op het einde. Half droge mousserende wijn, ook een goede begeleider bij oesters en schaal- en schelpdieren.
zeer zachte rosé prosecco met tonen van aardbei en framboos, zowel in de smaak als in de neus. Daarbij een mooie mineraliteit om de wijn zijn body te geven. Een waar feestje in je glas!
een uitermate stijlvolle champagne met een stevige en romige mousse met een lange afdronk met tonen van honing. Perfect als aperitief, maar leent zich ook prima bij een mooi visgerecht.
met een delicate goudgele kleur en lichtgroene tonen. Een wijn met fijne aroma’s van appel en perzik. Bloemige hinten in de neus en een lange afdronk. Ideaal bij zomerse pasta’s of licht Aziatische gerechten.
een prachtige wijn die de bijzondere eigenschappen van de Viognier-druif; frisheid en raffinement, verenigt met die van Chardonnay; zachtheid en rijkdom. Culinair veelzijdig inzetbaar, bijvoorbeeld een goede bondgenoot voor zeevis in rijke saus.
expressief geurend naar rijp fruit, bloemig harmonieus en verfrissend in de mond, maar vooral lekker! Geweldig als aperitief, maar ook een geweldige combinatie met visgerechten en salades.
een fijne droge Chardonnay met een fruitige touch. Appel, peer en citrustonen en een strogele kleur. Heerlijke wijn om mee te borrelen en de hele avond van te genieten.
een Oostenrijkse topper van een klein familiebedrijf. Deze wijn met strogele kleur en een groene schijn heeft frisse aroma’s van appel en peer. Een verkwikkende smaak met aangename zuren.
Bij je juiste rijpheid zijn de schillen van de Pinot Gris druif blauw/roze en dus ideaal om rosé van te maken. Deze rosé bevat veel rood en wit fruit zoals kersen, frambozen en abrikozen, enig perfect in balans met zijn kruidigheid en zuren. De verrassend lange afdronk maakt het af.
deze Provence rosé heeft de bekende licht zalmroze kleur die we van rosé uit deze streek kennen. Geuren van rozenblaadjes, aardbeien en grapefruit komen je tegemoet. Een frisse smaak met tonen van citrus, een lichte pittigheid en een delicate afdronk. Deze rosé is heerlijk als aperitief of in combinatie met zeevruchten.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
deze wijn wordt geproduceerd van 100% primitivo druiven die zijn geboren in wijngaarden in de provincie Bari. De wijn rijpt op staal en is robijnrood van kleur met hints zwarte kersen, bloedsinaasappel en aromatische kruiden.
granaatrode wijn met geuren van rijp rood en zwart fruit aangevuld met hints van specerijen. De smaak geeft een rond mondgevoel met fruitrijke aanzet. Lekker zachte wijn, bijzonder geschikt als begeleider van charcuterie en kazen.
twee klassieke en bekende druivenrassen gecombineerd tot het beste smaakmakende geheel. Zachte tonen van cassis en bramen worden afgemaakt door een toefje hout. Lekker zo op zichzelf, bij een mooi stukje vlees of gegrilde groenten.
een typisch Spaanse wijn gemaakt van de garnacha druif groeiend aan minstens 30 jaar oude wijnranken. Naast de verleidelijke kruidigheid geeft het zwoele karakter van de ‘Cosos’ een aangenaam zachte smaak. Gerijpt op Amerikaans eiken.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.