Lekker om mee te starten
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
Ierse Oysri oester met beurre blanc van dash
tataki, 5 spices, vadouvan mayonaise en spitskool
4 stuks met compote van pompoen en kroepoek
dun gesneden portie van een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld ‘Jamon Iberico Cebo’. 24 maanden gerijpt aan het bot
gelakt met soja en zoethout met toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
6 stuks, verwerkt tot wontons met een dip van soja
8 stuks, verwerkt tot gyoza’s, gefrituurd met een dip van soja
6 stuks, risotto bitterballen van pompoen met bieslook mayonaise
broodbol van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
Geserveerd met brood en truffelcrème
bouillon met fijne groenten
met gamba en bosui
Geserveerd met brood en truffelcrème
gelakte, dry aged rode biet, peterselie, citrus, aardpeer en dashi beurre blanc
tataki, 5 spices, 2 gamba’s, vadouvan en spitskool
dry aged, pompoen, geitenkaas en bieslook
van runderlende, gemarineerd, licht gerookt, macadamia, parmezaanse kaas, rucola en truffelcrème
Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en truffelcrème
gemarineerd, licht gerookt, met crunchy broadbeans en truffelcrème
met kippendijenvlees, Aarlese geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
fine seafood, radijs, gerookte amandelen en vadouvan mayonaise
met honing, gedroogde abrikozen, gekarameliseerde witlof, pompoencompote en gerookte amandelen
met een jus van jamaica peper
met zuurkool, polenta en beurre blanc met mosterd
2 soorten, dashi beurre blanc en passend garnituur
6 stuks, gnocchi, knolselderij en cavolo nero
Knolselderij, cavolo nero en beurre blanc
(7stuks), handgepeld, fregola, en groene kruiden
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
crunchy en homemade, met remouladesaus
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
200 gram, van rund, paddenstoelen duxelles, coppa di parma, gekarameliseerde witlof, rode uiencompote en bieslook mayonaise
200 gram, van rund, tomatensalsa, komkommer, augurk, crispy bacon en jonge kaas
rode uiencompote, tomatensalsa, komkommer en sriracha mayonaise
De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.
voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
voor-, tussen- en hoofdgerecht
voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
passievrucht en witte chocolade
karamel en chocolade
Internationale kazen met noten/vruchtenbrood, gerookte amandelen en abrikoos
vraag ons naar de smaken
met slagroom? +€0,70
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.