Lekker om mee te starten, ideaal om samen te delen
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
4 stuks met mangocompote en bieslook
tataki, met zeewier, komkommer, sesam en soja
60 gram van een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot
2 mini stoombroodjes met pulled pork, barbequesaus, kimchi mayonaise en zoetzure komkommer
gelakt met soja en zoethout, toffee van pompoen en wasabicrunch
6 stuks, verwerkt tot wontons en gefrituurd, met een dip van soja
8 stuks, verwerkt tot gyoza’s en gefrituurd, met een dip van soja
6 stuks, risotto bitterballen met tomaat en bieslook mayonaise
kikkererwten, couscous, zoetzure sjalot, beurre blanc en toffee van pompoen
broodbol van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
10 stuks, sappige olijven op biologische wijze geteeld in Andalusie en door ons gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook
Geserveerd met brood en truffelcrème
tomatensoep met tomaat en bosui
soep van kokos met limoen en maïskip
met gamba en bosui
Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en truffelcrème
gemarineerd, licht gerookt, met macadamia en truffelcrème. Ook te bestellen als Carpaccio van rund, met macadamia, parmezaanse kaas rucola en truffelcrème
met kippendijenvlees, Aarlese geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
6 gamba’s, radijs, mangocompote, pittenmix, en bieslook mayonaise
fine seafood, radijs, limoen mayonaise en gerookte amandelen
met gedroogde abrikozen, appelcompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
met salsa van tomaat, mangocompote, basilicumcrème en cashewnoten
bavette en brisket, met een jus van poivre long
rack en schenkel, met een jus van gepofte knoflook
2 soorten, met beurre blanc en passend garnituur
6 stuks, met gnocchi, salsa van tomaat, basilicum en reypenaer schuim
met salsa van tomaat, basilicum en reypenaer schuim
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
200 gram, van rund, met pulled pork, barbequesaus, cheddar, uiencompote en augurk
200 gram, van rund, met gemarineerde runderlende, parmezaanse kaas, rucola en truffelcrème
rode uiencompote, tomatensalsa, komkommer en sriracha mayonaise
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
crunchy en homemade, met remouladesaus
De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest
voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.
voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas. +€4,00
voor-, tussen- en hoofdgerecht
voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
met Baileys en koffie
met kers en cheesecake
internationale kazen, noten- en vruchtenbrood, gerookte amandelen, abrikoos en stroop van appel en balsamico
prijs per bol, vraag ons naar de smaken!
Met slagroom? +€0,70
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.