Lekker om mee te starten, ideaal om samen te delen
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en tomasu sojasaus uit Rotterdam.
Oysri oester geserveerd met bieslook, citrus en beurre blanc
tataki, met tomasu sojasaus uit Rotterdam, wasabi, radijs, en komkommer
4 stuks, met mangocompote, knoflook olie en kroepoek
met pompoen, wasabi, sojaboontjes, citrus en beurre blanc
60 gram van een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot
2 mini kroketjes van shortrib met kimchi mayonaise
op 2 mini stoombroodjes, met barbequesaus, kimchi mayonaise en zoetzure komkommer
gelakt met soja en zoethout, toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
8 stuks, verwerkt tot gyoza’s, gefrituurd, met een dip van soja
6 stuks, verwerkt tot wontons, gefrituurd, met een dip van soja
6 stuks, risotto bitterballen met tomaat en bieslook mayonaise
kikkererwten, met tomatensalsa, mangocompote, witte asperges, quinoa, kimchi mayonaise en beurre blanc
10 stuks, sappige olijven op biologische wijze geteeld in Andalusië en door ons gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook
broodbol van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
Geserveerd met brood en truffelcrème
tomatensoep met tomaat en bosui
soep met kokos, limoen, hoenderfilet en bosui
goed gevuld met asperges van boerderijwinkel Biemans en bosui
met gamba en bosui
Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en truffelcrème
gemarineerd, licht gerookt, met macadamia en truffelcrème. Ook te bestellen als Carpaccio van rund, met macadamia, parmezaanse kaas rucola en truffelcrème
met kippendijenvlees, harde geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
6 gamba’s, salsa van tomaat, mangocompote, radijs, witte asperges, kimchi mayonaise en pittenmix
fine seafood, quinoa, radijs, kimchi mayonaise en pittenmix
met gedroogde abrikozen, appelcompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
staartstuk en stoof (birria) met kalfsjus en chimicurrie
met persilladeschuim, kippenjus, beurre blanc van mosterd en gremolata crumble
2 soorten vis, met beurre blanc en passend garnituur
6 stuks, met gnocchi, schaaldierenschuim, witte asperges, tomaat, bospeen en beurre blanc
met buffelmozzarella, persilladeschuim, witte asperges, tomaat, bospeen en beurre blanc
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
200 gram, van rund, met pulled pork, barbequesaus, kimchi mayonaise, uiencompote en augurk
200 gram, van rund, met gemarineerde runderlende, parmezaan, truffelmayonaise en rucola
met tomatensalsa, uiencompote, komkommer en kimchi mayonaise
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
crunchy en homemade, met remouladesaus
De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest
voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.
voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas. +€4,00
voor-, tussen- en hoofdgerecht
voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
fris, winters dessert van carrot cake met cremeux van sinaasappel, gel en namelaka met smaken van wortel, speculaasmousse en crumble van pecan en kaneel
dessert met parfait van koffie en diverse bereidingen van chocolade, koffie, tonkaboon en caramel
internationale kazen, noten- en vruchtenbrood, gerookte amandelen, abrikoos en stroop van appel en balsamico
prijs per bol, vraag ons naar de smaken!
Met slagroom? +€0,80
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.