Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
€4
— Oester (per stuk)
Ierse Oysri oester met beurre blanc van dashi
€6
— Pata Negra (60 gram)
dun gesneden portie van een van de mooiste en zachtste hammen inde wereld ‘Jamon Iberico Cebo’. 24 maanden gerijpt aan het bot.
€12
— Rendang
verwerkt tot wontons met een dip van soja
€10
— Spaanse Gordal olijven
10 stuks van deze “Rolls Royce” onder de olijven wordtop biologische wijze geteeld en door ons gemarineerd in rozemarijn en tijm.
€6
— Livar Buikspek
gelakt met soja en zoethout met toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
€10
— Arancini
6 stuks, risottobitterballen met tomaat en mayonaise van basilicum
€9
— Black tiger gamba
4 stuks met chutney van mango en kroepoek
€9
Soepen
Geserveerd met brood en truffelcrème
— Tasty Tom
tomatensoep met bosui
€6
— Ossenstaart bouillon
met ossenstaartvlees, fijne wortel, knolselderij en bos ui
€8
— Kreeft
met gamba en bosui
€10
Voorgerechten
Geserveerd met brood en truffelcrème
— Runderwang & Paling
met dashi beurre blanc, knolaromaten en bieslook
€18
—Albacore tonijnfilet
met venkel, bleekselderij en groene appel
€16
— Bisque
smaakvolle soep van kreeft, met 2 gamba’s en2 soorten vis van het seizoen
€17
— Carpaccio
gemarineerd, licht gerookt, amandelcrumble, parmezaanse kaas, rucola en basilicumcrème
€15
— Burrata
tartelette, bleekselderij, groene appel, sojabonen en doperwt
€15
Salades
Voeg €4 toe voor een hoofdgerecht portie
Geserveerd met brood en truffelcrème
— Runderlende
gemarineerd, licht gerookt, met crunchy broadbeans en truffelcrème
€15
— Stout
met kippendijenvlees, Aarlese geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
€16
— Seafood
fine seafood, radijs, pittenmix en limoenmayonaise
€18
— Gamba
6 gamba’s met chutney van mango, pittenmix red meat radijs en limoenmayonaise
€18
— Geitenkaas
met honing, tomaat, granny smith appel, gedroogde abrikozen en gerookte amandelen
€15
hoofdgerechten
— Kalfsstaartstuk & sucade
met jus van tomaat en gepofte knoflook
€26
— Lam
filet en procureur met jus van Indiase curry
€28
— Fish in season
2 soorten, dashi beurre blanc en passend garnituur
€26
— Gamba
6 stuks, saffraan risotto, zoete aardappel, knolselderij en spinazie
€25
— Risotto Milanese
king oyster paddenstoel, doperwt, spinazie en gele biet
€23
— Gamba
(7stuks), handgepeld, fregola, en groene kruiden
€23
Specials
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
— Fish & Chips
crunchy en homemade, met remouladesaus
€18
— Ribs
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
€21
— Truffel beef burger
200 gram, van graangevoerd rund, gemarineerde runderlende, parmezaanse kaas, rucola en truffelcrème
€19
— Classic beef burger
€19
200 gram, van graangevoerd rund, tomatensalsa, komkommer, augurk, crispy bacon en jonge kaas
— Oesterzwam burger
rode uiencompote, tomatensalsa, komkommer en sriracha mayonaise
€17
Bistronomische menu's
De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.
— 3 gangen menu
voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
€40
— 3 gangen menu
voor-, tussen- en hoofdgerecht
€44
— 4 gangen menu
voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
€50
— Wijnarrangement
Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht
€6,50
Desserts
— Sweets
4 friandises uit eigen keuken
€5
— Seizoensdessert
creative uitspatting van onze keukenbrigade
€10
— Rood fruit
passievrucht en witte chocolade
€10
— Hazelnoot
karamel en chocolade
€10
— Kaasplank
Internationale kazen met noten/vruchtenbrood, gerookte amandelen en abrikoos