Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
€4
— Oester (per stuk)
Ierse Oysri oester met vadouvan schuim en citrus
€6
— Pata Negra (60 gram)
dun gesneden portie van een van de mooiste en zachtste hammen inde wereld ‘Jamon Iberico Cebo’. 24 maanden gerijpt aan het bot.
€12
— Rendang
verwerkt tot wontons met een dip van soja
€9
— Spaanse Gordal olijven
10 stuks van deze “Rolls Royce” onder de olijven wordtop biologische wijze geteeld en door ons gemarineerd in rozemarijn en tijm.
€6
— Livar Buikspek
gelakt met soja en zoethout met toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
€10
— Black tiger gamba
4 stuks met chutney van pompoen en kroepoek
€9
— Arancini
6 stuks, risottobitterballen met pompoen en mayonaise van basilicum
€8
Soepen
Geserveerd met brood en truffelcrème
— Tasty Tom
tomatensoep met bosui
€6
— Parelhoen bouillon
met bosui, fijne wortel en knolselderij
€7
— Kreeft
met gamba en bosui
€9
Voorgerechten
Geserveerd met brood en truffelcrème
— Livar buikspek
met dadel,zuurkool,flan van rookworst, grove mosterd, beurre blanc en pata negra
€18
—Ingelegde zalm & Gamba
met vadouvan, pompoen en zeewiersalade
€17
— Bisque
smaakvolle soep van kreeft, met 2 gamba’s en2 soorten vis van het seizoen
€17
— Carpaccio
gemarineerd, licht gerookt, amandelcrumble, parmezaanse kaas, rucola en basilicumcrème
€15
— Rode biet
met geitenkaas, pompoen, appel en knolselderij
€15
Salades
Voeg €4 toe voor een hoofdgerecht portie
Geserveerd met brood en truffelcrème
— Runderlende
gemarineerd, licht gerookt, met crunchy broadbeans en truffelcrème
€15
— Stout
met kippendijenvlees, Aarlese geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
€16
— Seafood
fine seafood, quinoa, red meat radijs, pittenmix en limoenmayonaise
€18
— Gamba
6 gamba’s met chutney van pompoen, pittenmix red meat radijs en limoenmayonaise
€18
— Geitenkaas
met honing, tomaat, granny smith appel, gedroogde abrikozen en gerookte amandelen
€15
hoofdgerechten
— Runderhaas & gekonfijte runderwang
met kalfsjus en reductie van rode wijn
€28
— Wild zwijn
filet en procureur met paddenstoel en cepes beurre blanc
€24
— Fish in season
2 soorten kraakverse vers met beurre blanc en passend garnituur
€26
— Gamba
6 stuks, risotto nero, zoete aardappel, knolselderij en cavolo nero
€25
— Risotto nero
blauwaderkaas, bloemkool, zoete aardappel, knolselderij en cavolo nero
€23
— Gamba
(7stuks), handgepeld, fregola, en groene kruiden
€23
Specials
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
— Fish & Chips
crunchy en homemade, met remouladesaus
€18
— Ribs
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
€21
— Truffel beef burger
200 gram, van graangevoerd rund, gemarineerde runderlende, parmezaanse kaas, rucola en truffelcrème
€19
— Classic beef burger
€19
200 gram, van graangevoerd rund, tomatensalsa, komkommer, augurk, crispy bacon en jonge kaas
— Oesterzwam burger
rode uiencompote, tomatensalsa, komkommer en sriracha mayonaise
€17
Bistronomische menu's
De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.
— 3 gangen menu
voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
€40
— 3 gangen menu
voor-, tussen- en hoofdgerecht
€44
— 4 gangen menu
voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
€50
— Wijnarrangement
Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht
€6
Desserts
— Sweets
4 friandises uit eigen keuken
€5
— Seizoensdessert
creative uitspatting van onze keukenbrigade
€10
— Chocolade
pecannoot, kaneel en tonkaboon
€10
— Bloedsinaasappel
mandarijn, yoghurt en witte chocolade
€10
— Kaasplank
Internationale kazen met noten/vruchtenbrood, gerookte amandelen, abrikozen, honing