Lekker om mee te starten, ideaal om samen te delen
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. Daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig van het Keltische woord voor oester) eer aan doet.
Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
tataki, met zeewier, komkommer, sesam en soja
4 stuks met mangocompote en bieslook
een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot
2 mini stoombroodjes met pulled pork, barbequesaus, kimchi mayonaise en zoetzure komkommer
gelakt met soja en zoethout, toffee van pompoen en wasabicrunch
6 stuks, verwerkt tot wontons met een dip van soja
8 stuks, verwerkt tot gyoza’s, gefrituurd met een dip van soja
6 stuks, risotto bitterballen van pompoen met bieslook mayonaise
10 stuks, sappige olijven op biologische wijze geteeld in Andalusië en door ons gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook
van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
Geserveerd met brood en boter
tomatensoep met bosui
bouillon met fijne groenten
met gamba en bosui
Ambachtelijk bruin of wit brood van onze lokale Bakkerij van Brug
met piccalilly mayonaise en pittenmix
gemarineerd, licht gerookt met macadamia en truffelcrème
gerookt met zuivelspread, radijs, pittenmix en vadouvan mayonaise
met gedroogde abrikozen, perencompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en boter
gemarineerd, licht gerookt, met macadamia en truffelcrème. Ook te bestellen als Carpaccio van rund, met macadamia, parmezaanse kaas rucola en truffelcrème
met kippendijenvlees, Aarlese geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
fine seafood, radijs, gerookte amandelen en vadouvan mayonaise
6 gamba’s, kimchi spitskool, radijs, pittenmix en bieslook mayonaise
met gedroogde abrikozen, perencompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
200 gram, van rund, met tomatensalsa, komkommer, augurk, crispy bacon en jonge kaas
200 gram, van rund, met paddenstoelen duxelles, coppa di parma, gekarameliseerde witlof, rode uiencompote en bieslook mayonaise
rode uiencompote, tomatensalsa, komkommer en sriracha mayonaise
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
crunchy en homemade, met remouladesaus
van graan gevoerd rund, carpaccio, truffelcreme, rucola en Parmezaanse kaas
Ambachtelijk bruin of wit brood van onze lokale Bakkerij van Brug
soepje naar keuze, bourgondische vleeskroket, spiegelei, jonge kaas en ham
van 3 eieren. Extra item erbij? Keuze uit ham, kaas, champignons, ui, tomaat, crispy bacon of een extra ei +€0,60
van ambachtelijk “draadjesrundvlees” met mosterd
barstensvol op duurzame wijze geteelde oesterzwammen, krokant en bereid met een flinke scheut bier, geserveerd met sriracha mayonaise
royaal gevuld met champignons, ui, bosui en crispy bacon
kippendijenvlees, Italiaanse ham, spiegelei, crispy bacon, tomaat, komkommer en bieslook mayonaise
kikkererwten, sriracha mayonaise, zoetzure sjalot en komkommer
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
met Baileys en koffie
met kers en cheesecake
internationale kazen, noten- en vruchtenbrood, gerookte amandelen, abrikoos en stroop van appel en balsamic
prijs per bol, vraag ons naar de smaken!
Met slagroom? +€0,70
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.