Lekker om mee te starten
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. Daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig van het Keltische woord voor oester) eer aan doet.
Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
tataki, 5 spices, vadouvan mayonaise en spitskool
4 stuks met compote van pompoen en kroepoek
een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot
gelakt met soja en zoethout, toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
6 stuks, verwerkt tot wontons met een dip van soja
8 stuks, verwerkt tot gyoza’s, gefrituurd met dip van soja
6 stuks, risottobitterballen van pompoen met bieslook mayonaise
10 stuks, deze sappige olijven worden op biologische wijze in Andalusie geteeld en doos ons gemarineerd in rozemarijn en tijm
van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
Geserveerd met brood en boter
bouillon met fijne groenten
met gamba en bosui
Ambachtelijk bruin of wit brood van onze lokale Bakkerij van Brug
met piccalilly mayonaise en pittenmix
gerookt met zuivelspread, radijs, pittenmix en vadouvan mayonaise
met honing, gedroogde abrikozen, gekarameliseerde witlof, pompoencompote en gerookte amandelen
Geserveerd met brood en boter
Voeg 5 euro toe voor een hoofdgerechtportie
gemarineerd, licht gerookt, met crunchy broadbeans en truffelcrème
met kippendijenvlees, Aarlese geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
fine seafood, radijs, gerookte amandelen en vadouvan mayonaise
6 gamba’s met pompoencompote, pittenmix, radijs, pittenmix en bieslook mayonaise
met honing, gedroogde abrikozen, gekarameliseerde witlof, pompoencompote en gerookte amandelen
Geserveerd met rustieke frieten en salade
crunchy en homemade, met remouladesaus
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
Ambachtelijk vikorn broodje van onze lokale Bakkerij van Brug
200 gram, van rund, paddenstoelen duxelles, coppa di parma, gekarameliseerde witlof, rode uiencompote en bieslook mayonaise
200 gram, van rund, tomatensalsa, komkommer, augurk, crispy bacon en jonge kaas
rode uiencompote, tomatensalsa, komkommer en sriracha mayonaise
van graan gevoerd rund, carpaccio, truffelcreme, rucola en Parmezaanse kaas
Ambachtelijk bruin of wit brood van onze lokale Bakkerij van Brug
soepje naar keuze, bourgondische vleeskroket, spiegelei, jonge kaas en ham
van 3 eieren. Extra item erbij?
Keuze uit ham, kaas, champignons, ui, tomaat, crispy bacon of een extra ei € 0,50
van ambachtelijk “draadjesrundvlees” met mosterd
barstensvol op duurzame wijze geteelde oesterzwammen, krokant en bereid met een flinke scheut bier, geserveerd met sriracha mayonaise
royaal gevuld met champignons, ui, bosui en crispy bacon
kippendijenvlees, Italiaanse ham, spiegelei, crispy bacon, tomaat, komkommer en basilicumcrème
kikkererwten, sriracha mayonaise, zoetzure sjalot en komkommer
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
passievrucht en witte chocolade
karamel en chocolade
Internationale kazen met notenvruchtenbrood, gerookte amandelen en abrikoos
van Bont Zuivel uit Aarle-Rixtel. Vraag ons naar de smaken! Met slagroom? +€0,70
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.