een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
met de geur en smaak van groene appel. Zeer elegant in afdronk, met een licht zoetje op het einde. Half droge mousserende wijn, ook een goede begeleider bij oesters en schaal- en schelpdieren.
een sprankelende wijn van Chardonnay druiven afkomstig uit de Camarguestreek. Tonen van rijpe appel en in de mond een verfijnde mousse.
tonen van appel en perzik. Bloemig in de neus met een lange afdronk. Ideaal bij lichtpittige of zomerse gerechten.
helder strogele wijn met aroma’s van wit fruit zoals appel en peer, citrus en een florale afdronk. Een biologisch geproduceerde wijn!
deze wijn is licht groengeel van kleur. In de neus frisse aroma’s van kruisbes, groene appel, peer, grapefruit en een hint van bloesem en citroengras. Een licht sappige structuur met een frisse afdronk. Perfect bij salades of als aperitief.
een prachtige Chardonnay met aroma’s van meloen en peer. Mooi vol en rond met een lichte houttoets. Heerlijk bij volle visgerechten of als aperitief.
een heerlijk zomerse rosé, aroma’s van aardbeien, rode kersen, frambozen en een hintje sinaasappelschil. Een lichte, maar sappige smaak in de mond en een fruitige afdronk
de Pinot Gris druif wordt meestal gebruikt voor het maken van witte wijnen. Maar het is echter een blauw druivenras. Bij de juiste rijpheid zijn de schillen vaak blauw-roze van kleur en perfect om rosé
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
deze donkerrode wijn uit de regio Puglia is een blend van Negroamaro druiven aangevuld met Primitivo druiven. Een fruitige, kruidige wijn met aroma’s van zwarte kers, pruim, braam, vanille en chocolade. Heerlijk bij rundvlees, lam of pastagerechten.
een diep paarse wijn van kleur met aroma’s van aalbes, aardbei, rode kers, kruidnagel en kaneel. Deze aromatische topper rijpt op staal, heeft lichte tannines en een lange afdronk. Biologisch geproduceerd!
een zachte wijn met robijn rode kleur en typische aroma’s van braam, zwarte kers, vijg en een hint van groene paprika. Qua smaak wordt dit fruitige aroma gecomplimenteerd door wat kaneel en kruidnagel tonen en sappige tannine in de afdronk.
een elegante, paars gekleurde Merlot met in de neus braam, bosbes, zwarte kers, viooltjes, cacao en een vleugje vanille. Een fruitige afdronk met lichte tannines. Fijne match bij gerechten met kip of ander gevogelte.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.