een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
met de geur en smaak van groene appel. Zeer elegant in afdronk, met een licht zoetje op het einde. Half droge mousserende wijn, ook een goede begeleider bij oesters en schaal- en schelpdieren.
een sprankelende wijn van Chardonnay druiven afkomstig uit de Camarguestreek. Tonen van rijpe appel en in de mond een verfijnde mousse.
tonen van appel en perzik. Bloemig in de neus met een lange afdronk. Ideaal bij lichtpittige of zomerse gerechten.
helder strogele wijn met aroma’s van wit fruit zoals appel en peer, citrus en een florale afdronk.
in de neus tropisch fruit zoals meloen en perzik. Deze wijn is fris, vol fruit en heeft een uitstekende zuurbalans. Perfect om mee te borrelen en de hele avond van te genieten.
een prachtige Chardonnay met aroma’s van meloen en peer. Mooi vol en rond met een lichte houttoets. Heerlijk bij volle visgerechten of als aperitief.
een Oostenrijkse topper van een klein familiebedrijf. Deze wijn met groengele gloed heeft frisse aroma’s van appel en peer. Een heldere smaak met aangename zuren.
de Pinot Gris druif wordt meestal gebruikt voor het maken van witte wijnen. Maar het is echter een blauw druivenras. Bij de juiste rijpheid zijn de schillen vaak blauw-roze van kleur en perfect om rosé
deze Provence rosé heeft de bekende licht zalmroze kleur die we van rosé uit deze streek kennen. Geuren van rozenblaadjes, aardbeien en grapefruit komen je tegemoet. Een frisse smaak met tonen van citrus, een lichte pittigheid en een delicate afdronk. Deze rosé is heerlijk als aperitief of in combinatie met zeevruchten.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
deze wijn wordt geproduceerd van 100% primitivo druiven uit de provincie Bari. De wijn rijpt op staal en is robijnrood van kleur met hints van zwarte kersen, bloedsinaasappel en aromatische kruiden.
helder granaatrode wijn met geuren van rijp rood en zwart fruit en specerijen. De smaak geeft een rond mondgevoel met fruitrijke aanzet. Lekker zachte wijn, heel geschikt als begeleider van charcuterie en kazen.
een zachte wijn met robijn rode kleur en typische aroma’s van braam, zwarte kers, vijg en een hint van groene paprika. Qua smaak wordt dit fruitige aroma gecomplimenteerd door wat kaneel en kruidnagel tonen en sappige tannine in de afdronk.
deze robijnrode wijn is grotendeels gemaakt van de Sangiovese druif, aangevuld met een klein beetje Merlot. Een sappige, fruitige wijn met aroma’s van kers, kruiden, chocolade, viooltjes en rode bes.
deze Montepulciano heeft een robijnrode kleur en intense neus met tonen van kruiden, leder en rood fruit. Een stevige wijn met volle ronde smaak en zachte tannines. Goed te combineren met gegrild rood vlees, een wild gerecht of stevige kazen, maar ook heerlijk voor bij een risotto of gerecht met paddenstoelen.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
een strakdroge maar rijke mousserende wijn, puur en zonder opsmuk. Gemaakt volgens de ‘méthode traditionelle’, de manier waarop ze ook champagne maken.
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.