Lekker om mee te starten, ideaal om samen te delen
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. Daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig van het Keltische woord voor oester) eer aan doet.
Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
Oysri oester geserveerd met beurre blanc, citrus en bieslook
tataki, sesam, avocado cremeux, mierikswortel, radijs en soja
4 stuks, met mangocompote, kroepoek en bieslook
6 stuks, verwerkt tot gyoza’s met een dip van harissa
een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot
2 mini kroketjes van shortrib met kimchi mayonaise
gelakt met soja en zoethout, toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
6 stuks, verwerkt tot wontons met een dip van soja
10 stuks, sappige olijven op biologische wijze geteeld in Andalusië en door ons gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook
van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
Geserveerd met brood en boter
tomatensoep met bosui
goed gevuld met rookworst
met fijne groenten en maïskip
met gamba en bosui
Ambachtelijk bruin of wit brood van onze lokale Bakkerij van Brug
gemarineerd, licht gerookt met macadamia en truffelcrème
met gedroogde abrikozen, appelcompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
gerookt, met zuivelspread, radijs, pittenmix en kimchi mayonaise
Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en boter
gemarineerd, licht gerookt, met macadamia en truffelcrème. Ook te bestellen als Carpaccio van rund, met macadamia, parmezaanse kaas rucola en truffelcrème
met kippendijenvlees, harde geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
fine seafood, couscous, radijs, kimchi mayonaise en pittenmix
6 gamba’s, salsa van tomaat, mangocompote, kimchi mayonaise en pittenmix
met gedroogde abrikozen, appelcompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
200 gram, van rund, met met buikspek, barbequesaus, kimchi mayonaise, uiencompote en augurk
200 gram, van rund, met met nachochips, geraspte kaas, tomatensalsa en chipotle mayonaise
met tomatensalsa, uiencompote, komkommer en kimchi mayonaise
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
crunchy en homemade, met remouladesaus
Ambachtelijk bruin of wit brood van onze lokale Bakkerij van Brug
soepje naar keuze, bourgondische vleeskroket, spiegelei, jonge kaas en ham
van 3 eieren. Extra item erbij? Keuze uit ham, kaas, champignons, ui, tomaat, crispy bacon of een extra ei +€0,90
van ambachtelijk “draadjesrundvlees” met mosterd
barstensvol op duurzame wijze geteelde oesterzwammen, krokant en bereid met een flinke scheut bier, geserveerd met sriracha mayonaise
royaal gevuld met champignons, ui, bosui en crispy bacon
kippendijenvlees, Italiaanse ham, spiegelei, crispy bacon, tomaat, komkommer en bieslook mayonaise
kikkererwten, met couscous, harissa en tomatensalsa
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
fris, winters dessert van carrot cake met cremeux van sinaasappel, gel en namelaka met smaken van wortel, speculaasmousse en crumble van pecan en kaneel
dessert met parfait van koffie en diverse bereidingen van chocolade, koffie, tonkaboon en caramel
internationale kazen, noten- en vruchtenbrood, gerookte amandelen, abrikoos en stroop van appel en balsamico
prijs per bol, vraag ons naar de smaken!
Met slagroom? +€0,80
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.