Lekker om mee te starten, ideaal om samen te delen
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en rode wijnazijn met sjalot
4 stuks met mangocompote en bieslook
tataki, met sesam, avocado cremeux, mierikswortel, radijs en soja
60 gram van een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot
home-made brioche broodje met pulled veal, barbecuesaus, kimchi mayonaise en zoetzure komkommer
gelakt met soja en zoethout, toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
6 stuks, verwerkt tot wontons en gefrituurd, met een dip van soja
8 stuks, verwerkt tot gyoza’s en gefrituurd, met een dip van soja
6 stuks, risotto bitterballen met paddenstoelen en bieslook mayonaise
kikkererwten, quinoa, zoetzure sjalot, beurre blanc en toffee van zoete aardappel
broodbol van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
10 stuks, sappige olijven op biologische wijze geteeld in Andalusie en door ons gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook
Geserveerd met brood en truffelcrème
tomatensoep met tomaat en bosui
licht gebonden soep
heldere bouillon met ossenstaartvlees en fijn groenten
met gamba en bosui
Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en truffelcrème
gemarineerd, licht gerookt, met macadamia en truffelcrème. Ook te bestellen als Carpaccio van rund, met macadamia, parmezaanse kaas rucola en truffelcrème
met kippendijenvlees, harde geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
6 gamba’s, salsa van tomaat, mangocompote, kimchi mayonaise en pittenmix
fine seafood, quinoa, radijs, kimchi mayonaise en pittenmix
met gedroogde abrikozen, appelcompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
runderhaas en rendang met een jus van lampong peper
met paddenstoelen, beurre blanc cèpes en herfsttruffel
2 soorten vis, met beurre blanc en passend garnituur
6 stuks, met gnocchi, pompoen en beurre blanc
met pompoen, seizoensgroenten en beurre blanc
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
200 gram, van rund, pulled veal, barbecuesaus, kaas, kimchi mayonaise, uiencompote en augurk
200 gram, van rund, met gemarineerde runderlende, parmezaanse kaas, rucola en truffelcrème
rode uiencompote, tomatensalsa, komkommer en kimchi mayonaise
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
crunchy en homemade, met remouladesaus
De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest
voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.
voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas. +€4,00
voor-, tussen- en hoofdgerecht
voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
een dessert taartje opgebouwd uit verschillende structuren van appel, pecan en kaneel, met een parfait van vanille en kaneel
een blondie van ruby chocolade, framboos en hibiscus, met een witte chocolademousse en verschillende bereidingen van framboos
internationale kazen, noten- en vruchtenbrood, gerookte amandelen, abrikoos en stroop van appel en balsamico
prijs per bol, vraag ons naar de smaken!
Met slagroom? +€0,80
Interesse in een leuke uitdagende baan of op zoek naar een stageplek in de keuken of bediening?
Stuur ons een mail met je CV, een foto en motiverende tekst.