Lekker om mee te starten, ideaal om samen te delen
Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en tomasu sojasaus uit Rotterdam.
Oysri oester geserveerd met bieslook, citrus en beurre blanc
tataki, met tomasu sojasaus uit Rotterdam, nori, wasabi, radijs, en komkommer
4 stuks, met mangocompote, knoflook olie en kroepoek
60 gram van een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot
2 mini kroketjes van shortrib met kimchi mayonaise
op 2 mini stoombroodjes, met barbequesaus, kimchi mayonaise en zoetzure komkommer
gelakt met soja en zoethout, toffee van zoete aardappel en wasabicrunch
8 stuks, verwerkt tot gyoza’s, gefrituurd, met een dip van soja
6 stuks, verwerkt tot wontons, gefrituurd, met een dip van soja
6 stuks, risotto bitterballen met pompoen en bieslook mayonaise
4 stuks, ravioli gevuld met paddenstoelen, met beurre blanc van dashi en vinaigrette van mosterdzaad
10 stuks, sappige olijven op biologische wijze geteeld in Andalusië en door ons gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook
broodbol van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter
Geserveerd met brood en truffelcrème
tomatensoep met tomaat en bosui
licht gebonden
bouillon met bosui, gnocchetti en ossenstaartvlees
met gamba en bosui
Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en truffelcrème
gemarineerd, licht gerookt, met macadamia en truffelcrème. Ook te bestellen als Carpaccio van rund, met macadamia, parmezaanse kaas rucola en truffelcrème
met kippendijenvlees, harde geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing
6 gamba’s, salsa van tomaat, mangocompote, radijs, kimchi mayonaise en pittenmix
fine seafood, quinoa, radijs, kimchi mayonaise en pittenmix
met gedroogde abrikozen, appelcompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen
twee bereidingen van rund, runderhaas en ossobucco, met saffraanschuim en balsamico jus
filet, met een bitterbal gevuld met eendenbout, cavolo nero, knolselderij in zoutkorst en beurre blanc van hooi
2 soorten vis, met beurre blanc en passend garnituur
6 stuks, met saffraanschuim, linguine en beurre blanc van dashi
in zoutkorst, met cavolo nero, paddenstoelen, amandines en beurre blanc van hooi
Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade
200 gram, van rund, met pulled pork, barbequesaus, kimchi mayonaise, uiencompote en augurk
200 gram, van rund, met gemarineerde runderlende, parmezaan, truffelmayonaise en rucola
met tomatensalsa, uiencompote, komkommer en kimchi mayonaise
500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar
crunchy en homemade, met remouladesaus
De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest
voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.
voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas. +€4,00
voor-, tussen- en hoofdgerecht
voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas +€4,00
Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht
4 friandises uit eigen keuken
creative uitspatting van onze keukenbrigade
in combinatie met verschillende bereidingen van chocolade, tonkaboon en karamel
in combinatie met verschillende bereidingen van vlierbloesem, witte chocolade en honing
internationale kazen, noten- en vruchtenbrood, gerookte amandelen, abrikoos en stroop van appel en balsamico
prijs per bol, vraag ons naar de smaken!
Met slagroom? +€0,80