Bites

Lekker om mee te starten, ideaal om samen te delen

— Oesters (per stuk)

Deze Ierse oester wordt gekweekt in het schone en groene Dungarvan Bay gebied. daar groeit hij uit tot een ziltige en ruwe oester die de naam Oysri (afkomstig uit het Keltische woord voor oester) eer aan doet. Geserveerd met limoen en tomasu sojasaus uit Rotterdam.

€4

— Oesters (per stuk)

Oysri oester geserveerd met bieslook, citrus en beurre blanc

€6

— Tonijn

€13

tataki, met tomasu sojasaus uit Rotterdam, nori, wasabi, radijs, en komkommer

— Black Tiger Gamba

4 stuks, met mangocompote, knoflook olie en kroepoek

€9

— Pata Negra

60 gram van een van de mooiste en zachtste hammen in de wereld: ‘Jamon Iberico Cebo’, 24 maanden gerijpt aan het bot

€13

— Shortrib

2 mini kroketjes van shortrib met kimchi mayonaise

€8

— Pulled pork

op 2 mini stoombroodjes, met barbequesaus, kimchi mayonaise en zoetzure komkommer

€12

— Buikspek

gelakt met soja en zoethout, toffee van zoete aardappel en wasabicrunch

€12

— Eendenbout

8 stuks, verwerkt tot gyoza’s, gefrituurd, met een dip van soja

€12

— Rendang

6 stuks, verwerkt tot wontons, gefrituurd, met een dip van soja

€12

— Arancini

6 stuks, risotto bitterballen met pompoen en bieslook mayonaise

€9

— Ravioli

4 stuks, ravioli gevuld met paddenstoelen, met beurre blanc van dashi en vinaigrette van mosterdzaad

€9

— Spaanse Gordal olijven

10 stuks, sappige olijven op biologische wijze geteeld in Andalusië en door ons gemarineerd in rozemarijn, tijm en knoflook

€6

— Desembrood

broodbol van onze lokale bakkerij van Brug, met truffelcrème en gezouten roomboter

€6

SOEPEN

Geserveerd met brood en truffelcrème

— Tasty Tom

tomatensoep met tomaat en bosui

€7

— Bospaddenstoelen

licht gebonden

€8

— Ossenstaart

bouillon met bosui, gnocchetti en ossenstaartvlees

€9

— Kreeft

met gamba en bosui

€10

Salades

Voeg €5 toe voor een hoofdgerecht portie, keuze met brood of friet.
Geserveerd met brood en truffelcrème

— Runderlende

gemarineerd, licht gerookt, met macadamia en truffelcrème. Ook te bestellen als Carpaccio van rund, met macadamia, parmezaanse kaas rucola en truffelcrème

€16

— Stout

met kippendijenvlees, harde geitenkaas, crispy bacon, cashewnoten en piment d’espelette dressing

€16

— Gamba

6 gamba’s, salsa van tomaat, mangocompote, radijs, kimchi mayonaise en pittenmix

€19

— Seafood

fine seafood, quinoa, radijs, kimchi mayonaise en pittenmix

€19

— Geitenkaas

met gedroogde abrikozen, appelcompote, stroop van appel en balsamico en gerookte amandelen

€16

hoofdgerechten

— Rund

twee bereidingen van rund, runderhaas en ossobucco, met saffraanschuim en balsamico jus

€32

— Eendenborst

filet, met een bitterbal gevuld met eendenbout, cavolo nero, knolselderij in zoutkorst en beurre blanc van hooi

€27

— Fish in season

2 soorten vis, met beurre blanc en passend garnituur

€28

— Gamba

6 stuks, met saffraanschuim, linguine en beurre blanc van dashi

€28

— Knolselderij

in zoutkorst, met cavolo nero, paddenstoelen, amandines en beurre blanc van hooi

€24

Specials

Altijd geserveerd met rustieke frieten en salade

— BBQ beef burger

200 gram, van rund, met pulled pork, barbequesaus, kimchi mayonaise, uiencompote en augurk

€20

— Truffel beef burger

200 gram, van rund, met gemarineerde runderlende, parmezaan, truffelmayonaise en rucola

€20

— Oesterzwam burger

met tomatensalsa, uiencompote, komkommer en kimchi mayonaise

€18

— Ribs

500 gram, zo van het bot, gelakt met whisky en sweetened vinegar

€24

— Fish & Chips

crunchy en homemade, met remouladesaus

€18

Bistronomische menu's

De beste ingrediënten uit het seizoen, creativiteit uit de keuken en vernieuwende bereidingen. Allemaal op je bord wanneer je kiest
voor een bistronomisch menu. Let op, de menu’s gaan alleen per gehele tafel.

— 3 gangen menu

voor-, hoofdgerecht, dessert of kaas. +€4,00

€46

— 3 gangen menu

voor-, tussen- en hoofdgerecht

€50

— 4 gangen menu

voor-, tussen-, hoofdgerecht, dessert of kaas  +€4,00

€56

— Wijnarrangement

Bij elke gang een passend glas wijn? Wij schenken je een zorgvuldig gekozen wijn die matcht met het geserveerde gerecht

€7

Desserts

— Sweets

4 friandises uit eigen keuken

€8

— Seizoensdessert

creative uitspatting van onze keukenbrigade

€11

— Hazelnoot

in combinatie met verschillende bereidingen van chocolade, tonkaboon en karamel

€12

— Peer

in combinatie met verschillende bereidingen van vlierbloesem, witte chocolade en honing

€12

— Kaasplank

internationale kazen, noten- en vruchtenbrood, gerookte amandelen,  abrikoos en stroop van appel en balsamico

€14

— Bolletje ijs van Bont Zuivel

prijs per bol, vraag ons naar de smaken!
Met slagroom? +€0,80

€2

Heb je een allergie? Meld het ons!